• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Handgereedschap en bithouders

Handgereedschap, zoals schroefgereedschap is onmisbaar in jouw gereedschapsassortiment. Schroefgereedschap bestaat uit losse schroevendraaiers, schroevendraaiersets, bits en bitsets. Maar ook uit doppen en doppensets. Handgereedschap is in diverse maten verkrijgbaar, zo krijg je iedere kleine en grote schroef of bout makkelijk bevestigd. Bij ons vind je al je handgereedschap.

Lees meer

Handgereedschap

Voor zware werkzaamheden worden vaak accu- en elektrische gereedschap ingezet, vooral om jou te ontlasten en de klus sneller geklaard te krijgen. Maar deze zijn niet geschikt voor iedere klus, bij sommige werkzaamheden kun je beter handgereedschap gebruiken. Hier valt al het gereedschap onder wat niet wordt aangedreven door een spanningsbron en zoals de naam het zegt, wordt het gereedschap met de hand bediend. Handgereedschap is goed in te zetten bij kleine werkzaamheden en eenvoudige verrichtingen. Denk hierbij aan een inbus of Torx sleutel.

 

Handgereedschap houtbewerking

In iedere gereedschapskoffer hoort een hamer, schroevendraaier of een inbus sleutel. Maar voor iedere klus is het te gebruiken handgereedschap anders. In deze categorie vind je handgereedschap die je goed in kunt zetten bij iedere klus, zoals houtbewerking. Bij het leggen van laminaat tot het plaatsen van een schutting, hierbij heb je handgereedschap houtbewerking voor nodig.

 

Bits en bithouders

Ook vind je in deze categorie onze bits en bithouders. Een bithouder is een onmisbare accessoire voor iedere schroefboormachine. Dankzij de bithouders kun je makkelijk en snel wisselen tussen de verschillende bits. Zo kun je iedere klus zorgvuldig en met de het juiste gereedschap afhandelen.

 

Handgereedschap kopen

Het grootste voordeel van handgereedschap is dat je snel met je gereedschap aan de slag kan, je hoeft hem nergens in te pluggen, maar kunt meteen aan de gang. Daarnaast zijn ze makkelijk te gebruiken en nemen ze relatief weinig plek in beslag. En tot slot is handgereedschap betrouwbaar, je weet wat je eraan hebt en handgereedschap gaat lang mee. Twijfel je nog over jouw handgereedschap of bithouders? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag.