• Ruim 30 jaar ervaring
  • GRATIS VERZENDING VANAF 175,- (NL)
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

over RS-tools.nl / Schellekens gereedschapslijperij BV

walter

Familiebebrijf Schellekens gereedschapslijperij is een gerenommeerde onderneming op het gebied van het slijpen van gereedschappen voor de verspanende techniek. Oorspronkelijk gericht op de houtbewerking industrie is zij steeds meer gaan toeleggen op het slijpen en produceren van gereedschappen voor de metaal, kunststof en papierindustrie.

Wij bieden u een uitstekende slijp service en scherpe prijzen!

  • Haal-brengservice voor zakelijke klanten in Noord-Brabant en België (Antwerpen, Vlaams-Brabant).
  • Voor de rest van de BeNeLux word slijpwerk vaak per post naar ons verstuurd.
    Vergeet hierbij niet je gegevens in het pakket te stoppen (+ je e-mail adres zodat we je een betaallink kunnen sturen).
  • Scherpe slijp tarieven !
  • Gaan precies en nauwkeurig te werk met je gereedschappen.
  • Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij je een snelle dienst bieden.
  • Wij staan altijd voor u klaar!
 


Speciale gereedschappen op maat

Wij denken graag met je mee. R. Schellekens Gereedschapslijperij is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkgereedschappen (Specials), meestal uit VHM blanks, maar ook uit bestaande gereedschappen.
Je kunt je bestelling en/of aanvraag voor speciale gereedschappen mailen naar [email protected] door middel van een tekening of schets van het gereedschap of een tekening van het te verspanen werkstuk. 

Vollmer

 

Moderne gereedschapslijperij

Op dit moment beschikt Schellekens Gereedschapslijperij over een van de modernste gereedschapslijperijen, die zijn diensten aanbied in Nederland en België.

Schellekens Gereedschapslijperij is een jonge en dynamische onderneming die door steeds haar grenzen te verleggen is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het gereedschap slijpen.

 

 

Schellekens

 

Jong en dynamisch

Schellekens Gereedschapslijperij is een jonge en dynamische onderneming die door steeds haar grenzen te verleggen is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het gereedschapslijpen. 

Schellekens wil samen met u zoeken naar nieuwe grenzen in de verspanende techniek.

Ook zijn wij er voor het profileren van al uw messen.

 

 

Hawemat

 

Ook voor maatwerk

Schellekens Gereedschapslijperij houdt zich niet alleen bezig met het naslijpen van gereedschappen. Het in opdracht omslijpen en productie van middelgrote series van gereedschappen volgens tekening behoort eveneens tot haar werkzaamheden. 

De grote know-how en creativiteit van Schellekens Gereedschapslijperij op dit specialistische gebied stellen u in staat creatief en scherp te concurreren. Daarom levert Schellekens "maatwerk" dat inhaakt op het unieke van uw onderneming en tegelijkertijd aansluit op de specifieke eisen die u als ondernemer stelt.

Van oorsprong is Schellekens toonaangevend geweest in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe typen tanden, met name in de interieurbouw.

 

 

Hoogwaardig slijpen van metaalzagenLoroch

Ook op het gebied van metaalzagen heeft Schellekens haar sporen verdient. Zij beschikt over de meest moderne slijpmachines voor het hoogwaardig slijpen van HSS-zagen en segmentzagen. Tevens beschikt zij over een eigen reparatie afdeling voor te repareren van alle typen voorkomende segmentzaagbladen.

Om gereedschappen te kunnen slijpen is een hoge mate van vakkundigheid nodig. Tevens moet men de beschikking hebben over een zeer divers en uitgebreid machinepark. Dit alles heeft Schellekens Gereedschapslijperij in huis. Het slijpen van hoogwaardig verspanende gereedschappen, zowel in HSS als Hardmetaal, alsmede het coaten hiervan is haar dagelijks werk.

 

 

Vollmer
Gloednieuwe machines

Het machinepark behoort tot de meeste moderne van deze tijd. Gloednieuwe machines, al dan niet computergestuurd, staan ter beschikking om uw orders snel en met de grootste precisie uit te voeren. Voor het naslijpen op kleine toleranties wordt uitsluitend geslepen met CBN en diamantslijpschijven wat aan machines en mensen zeer hoge eisen stelt.

De vakmensen van Schellekens Gereedschapslijperij slijptechniek zijn gespecialiseerd in het vakkundig en professioneel slijpen van gereedschappen. In overleg met u wordt gezocht naar de meest efficiënte manier van productie, gereedschap handeling en de daaraan gekoppelde standtijd. 


WALTER POWER

 

 

Voor het slijpen van...

Wij zijn er voor het slijpen van al je snijgereedschappen: HM zaagbladen, HSS zaagbladen, Diamant (PCD) zaagbladen, bovenfrezen, alle houtfrezen, metaalfrezen, HSS boren, HM boren, kernboren, profielmessen, schaafmessen, golfmessen, keukenmessen, cirkelmessen

 

 

RS Tools / Schellekens Gereedschapsslijperij
Akkerstraat 9
5126 PJ Gilze