• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Messen

Bij RS-Tools kunt u verschillende messen vinden zoals schaafmessen, systeem schaafmessen, keermessen / wisselmessen, flu-messen en wij profileren uw profielmessen en rugvertande messen naar wens op onze eigen CNC machines. In deze categorie vindt u alle messen voor houtbewerking.

Lees meer

Messen

Ons assortiment bevat verschillende soorten messen, zoals keermessen/wisselmessen in vele verschillende maten en kwaliteit soorten. Voor ieder materiaal is er een andere kwaliteit (hardheid). In deze categorie vindt u messen speciaal voor houtbewerking. Ook hebben we HSS en HM schaafmessen, flu-messen en systeem schaafmessen voor onder andere de snelwissel schaafsystemen van Tersa. Maar ook centrolock en variplan.
De kwaliteit hiervan is vaak HSS of HM, in HardMetaal zijn ook nog verschillende gradaties in hardheid. Voor elk materiaal een geschikt HM wisselmes. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

Messen profileren

Mocht u specifieke profielen zoeken dan kunnen wij deze op maat voor u maken. Mocht u dit willen, kunt u per mail uw tekening aanleveren. Dit mag een uit de handgetekende schets zijn met maten of een .dxf bestand. Maar ook op basis van een houtmonster per post profileren wij uw mes op onze nieuwste CNC machines. Mail uw profiel naar shop@rs-tools.nl. Heeft u vragen dan kunt u ook bellen naar +31(0) 161 453955.

Messen slijpen

Tevens zijn wij er voor het slijpen van al uw messen, van papiermes tot vleesmes, van keukenmes tot cirkelmes, of voor een specifiek profiel aan uw schaafmes of ander wisselmes, wij slijpen alles in onze moderne slijperij in Gilze. Heeft u hierover vragen neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden om de messen te slijpen.