I.v.m. drukte bij de pakketdiensten kan de levering iets langer duren dan normaal. Wij versturen de bestelling uiteraard z.s.m.

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Over RS Tools / Schellekens Gereedschapslijperij

walter

Familiebebrijf Schellekens gereedschapslijperij is een gerenommeerde onderneming op het gebied van het slijpen van gereedschappen voor de verspanende techniek. Oorspronkelijk gericht op de houtbewerking industrie is zij steeds meer gaan toeleggen op het slijpen en produceren van gereedschappen voor de metaal, kunststof en papierindustrie.

Wij bieden u een uitstekende slijp service en scherpe prijzen!

  • Kosteloze haal-brengservice voor zakelijke klanten in Noord-Brabant en België (Antwerpen, Vlaams-Brabant).
  • Scherpe slijp tarieven !
  • Gaan precies en nauwkeurig te werk met je gereedschappen.
  • Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij je een snelle dienst bieden.
  • Wij staan altijd voor u klaar!


Speciale gereedschappen op maat

Wij denken graag met je mee. R. Schellekens Gereedschapslijperij is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkgereedschappen (Specials), meestal uit VHM blanks, maar ook uit bestaande gereedschappen.
Je kunt je bestelling en/of aanvraag voor speciale gereedschappen mailen naar shop@rs-tools.nl door middel van een tekening of schets van het gereedschap of een tekening van het te verspanen werkstuk. 

VollmerModerne gereedschapslijperij

Op dit moment beschikt Schellekens Gereedschapslijperij over een van de modernste gereedschapslijperijen, die zijn diensten aanbied in Nederland en België.

Schellekens Gereedschapslijperij is een jonge en dynamische onderneming die door steeds haar grenzen te verleggen is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het gereedschap slijpen.
Schellekens

Jong en dynamisch

Schellekens Gereedschapslijperij is een jonge en dynamische onderneming die door steeds haar grenzen te verleggen is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het gereedschapslijpen. 

Schellekens wil samen met u zoeken naar nieuwe grenzen in de verspanende techniek.

Ook zijn wij er voor het profileren van al uw messen.

HawematOok voor maatwerk

Schellekens Gereedschapslijperij houdt zich niet alleen bezig met het naslijpen van gereedschappen. Het in opdracht omslijpen en productie van middelgrote series van gereedschappen volgens tekening behoort eveneens tot haar werkzaamheden. 

De grote know-how en creativiteit van Schellekens Gereedschapslijperij op dit specialistische gebied stellen u in staat creatief en scherp te concurreren. Daarom levert Schellekens "maatwerk" dat inhaakt op het unieke van uw onderneming en tegelijkertijd aansluit op de specifieke eisen die u als ondernemer stelt.

Van oorsprong is Schellekens toonaangevend geweest in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe typen tanden, met name in de interieurbouw.

Hoogwaardig slijpen van metaalzagenLoroch

Ook op het gebied van metaalzagen heeft Schellekens haar sporen verdient. Zij beschikt over de meest moderne slijpmachines voor het hoogwaardig slijpen van HSS-zagen en segmentzagen. Tevens beschikt zij over een eigen reparatie afdeling voor te repareren van alle typen voorkomende segmentzaagbladen.

Om gereedschappen te kunnen slijpen is een hoge mate van vakkundigheid nodig. Tevens moet men de beschikking hebben over een zeer divers en uitgebreid machinepark. Dit alles heeft Schellekens Gereedschapslijperij in huis. Het slijpen van hoogwaardig verspanende gereedschappen, zowel in HSS als Hardmetaal, alsmede het coaten hiervan is haar dagelijks werk.

Vollmer
Gloednieuwe machines

Het machinepark behoort tot de meeste moderne van deze tijd. Gloednieuwe machines, al dan niet computergestuurd, staan ter beschikking om uw orders snel en met de grootste precisie uit te voeren. Voor het naslijpen op kleine toleranties wordt uitsluitend geslepen met CBN en diamantslijpschijven wat aan machines en mensen zeer hoge eisen stelt.

De vakmensen van Schellekens Gereedschapslijperij slijptechniek zijn gespecialiseerd in het vakkundig en professioneel slijpen van gereedschappen. In overleg met u wordt gezocht naar de meest efficiënte manier van productie, gereedschap handeling en de daaraan gekoppelde standtijd. 


HawematUniek in Nederland

De enige in zijn soort in Nederland, vijfassig servo digitaal gestuurde slijpmachine van het Hawemat voor het volledig automatisch vervaardigen van gereedschappen.

Kom eens langs!

RS Tools / Schellekens Gereedschapsslijperij
Akkerstraat 9
5126 PJ Gilze