• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Cirkelzagen

Bij RS Tools kun je terecht voor al jouw zagen. In deze categorie vind je al onze zaagbladen om hout mee te bewerken. Bijvoorbeeld jouw nieuwe hardmetalen cirkelzaag, decoupeerzaagjes tot handzagen. En met de juiste zaagbladen zaag je zo door ieder soort hout. Het gebruik van een kwalitatief goed en bijpassend zaagblad is van grote invloed op de kwaliteit van de zaagsnede. Wij bieden zagen van verschillende merken aan, zoals RS Tools, Kanefusa, CMT en onze zaagbladen zijn geschikt om verschillende soorten materialen te bewerken zoals massief hout, spaanplaat, multiplex, MDF en meer. Bekijk hieronder ons ruime assortiment zagen voor houtbewerking.

Lees meer
Zoek je net die ene cirkelzaag?
Hij is zo gevonden met ons nieuwe zaagbladen filter!

Zagen van RS Tools

Soms is het nodig om een zaag of zaagblad te vervangen. Deze slijten tijdens het gebruik van het zagen van hout of ze kunnen kapot gaan door bijvoorbeeld vervuild hout. In dit geval staan wij altijd voor je klaar om je te voorzien van de juiste informatie. Bij ons ben je op het juiste adres voor passend advies en twijfel je over welk zaagblad je het beste kunt kopen? Neem dan contact met ons op.

Zaagbladen

Zaagbladen voor verschillende materialen en van verschillende merken vind je bij RS Tools. Zo hebben we onze eigen ontwikkelde zaagbladen, BlueLine. Deze zaagbladen hebben de kwaliteit die je van ons gewend bent, voor een scherpe prijs. De bladen hebben top kwaliteit hardmetalen tanden en een zwaar uitgevoerd basisblad. Pure kwaliteit, doordat onze hardmetalen tanden machinaal en niet handmatig gesoldeerd zijn op het basisblad. Tevens zijn onze zaagbladen geluidsarm doormiddel van de lasers in het zaagblad. In deze categorie zijn alle zaagbladen te vinden die geschikt zijn voor houtbewerking. Wij hebben ook zaagbladen voor metaal en voor bewerking in steen.

Zaagbladen kopen bij RS Tools

Natuurlijk bieden we verschillende andere merken aan zoals CMT en Kanefusa, staat jouw zaagblad niet online neem dan contact met ons op. We bieden het hele assortiment aan en helpen je graag bij het zoeken van de juiste zaagblad, ook al kun je deze niet meteen hier online vinden. Onze zaagbladen zijn geschikt voor verschillende soorten machines en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt zowel als particulier of als zakelijke gebruiker bij ons terecht om een zaagblad te kopen. Zoek het juiste zaagblad door gebruik te maken van onze zaagbladen filter bovenaan de pagina of neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder met de keuze uit ons brede assortiment houtbewerking zaagbladen.