• Ruim 30 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 75,-
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Elektrisch gereedschap

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap om snel en efficiënt te werken? Bekijk hieronder onze elektrisch gereedschap online en ontdek onder andere onze accu machines zoals onze accu boor-/schroefmachines, onze freesmachines of onze andere sterke handmachines.

Lees meer

Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap wordt vaak ingezet bij relatief zwaardere werkzaamheden of als er regelmatig een bepaalde handeling moet worden uitgevoerd. Elektrisch gereedschap is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, daarnaast bieden wij verschillend elektrisch gereedschap online aan van verschillende merken zoals Keyang en Lamello. Elektrisch gereedschap mag niet missen in uw gereedschapscollectie, vooral niet als u deze gebruikt voor uw dagelijkse werkzaamheden of als u regelmatig klust. De elektrische aandrijving zorgt dat zwaar werkt u bespaard blijft. Klussen gaan hierdoor sneller en gemakkelijker.

Koolborstelloos gereedschap

Koolborstelloos is een feit. In 2016 introduceert Keyang een nieuwe reeks machines met volledig her ontworpen aandrijftechniek. De brushless technologie heeft vele voordelen ten opzichte van zijn voorganger.

  • -Hogere duurzaamheid door minder slijtageonderdelen
  • -Minder warmteontwikkeling en dus een gereduceerd risico op overbelasting
  • -Hogere efficiëntie door het gebrek aan frictie, dus langer werken op een acculading
  • -Nu evenveel kracht in beide draairichtingen


Daarnaast hebben de machines in het geheel een facelift gehad. Ze zijn compacter dan ooit tevoren. De schroefmachines zijn nu uitgerust met een stalen kop en ergonomische slipkoppelingen. Tevens is het pakket uitgebreid met machines die nu al onmisbaar lijken te worden. Blader snel verder voor een gedetailleerd overzicht.

Koolborstels in het kort

Koolborstels geleiden normaal gesproken spanning op het anker, het magnetisch veld dat dit produceert zorgt voor de aandrijving van het anker. Deze doet op zijn beurt de kop bewegen. De koolborstel is van een zachter materiaal dan het anker en bedoeld om het eerst te slijten. Door frictie slijten de koolborstels langzaam weg tot deze op zijn en vervangen moeten worden. Dankzij de nieuwe technologie wordt er geen fysiek contact meer gemaakt op het anker, dit brengt tal van voordelen met zich mee.

Keyang kent standaard 3 jaar fabrieksgarantie.

Elektrisch gereedschap online

Elektrisch gereedschap is bijna niet meer weg te denken, of u nu even een accu boormachine pakt om een plankje op te hangen of een CMT multifunctionele freestafel gebruikt voor het zwaardere freeswerk. Elektrisch gereedschap zorgt ervoor dat u snel en nauwkeurig uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Ons elektrisch gereedschap online bevat een ruim assortiment gereedschap die geschikt zijn voor een ervaren klusser, een professional, maar natuurlijk ook voor de hobbyist. En ons elektrisch gereedschap is gemakkelijk online te bestellen, maar wenst u liever het elektrisch gereedschap eerst te zien, dan bent u ook altijd welkom in onze showroom.

Elektrisch gereedschap kopen

Wilt u elektrisch gereedschap kopen? Sta dan wel stil bij het feit dat dit gereedschap ook gevaarlijk kan zijn en dat verkeerd gebruik of onoplettendheid gevolgen kunnen hebben. Om dit te voorkomen is het aan te raden om te zorgen dat u goed weet hoe de apparatuur werkt voordat u uw elektrisch gereedschap koopt. Heeft u vragen over hoe u goed en veilig kunt worden of welk elektrisch gereedschap u het beste online kunt kopen? Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring, dus we adviseren u graag. Bij bestellingen vanaf €75 profiteert u van gratis verzending.